Maistuvaa parhaista kotimaisista raaka-aineista

Kotimaisuus ja korkea laatu yhdistyvät Salaattitorin tuotteissa. Raaka-aineet ovat kotimaisia, leivät tulevat lähileipomosta, salaatit, lihat sekä lohet saadaan lähituottajilta. Kotimaisten valmistajien ja tuotteiden saatavuus ja laadunvalvonta takaavat korkean laadun ja hyvän maun. Kokeneet ammattilaiset, parhaat raaka-aineet sekä tarkka laadunvalvonta ovat avainsanoja valmistuksessa. Tuotteet valmistetaan nykyaikaisissa tiloissa Kuopion lähistöllä Toivalassa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Kymmenien tuotteiden joukosta voit valita jokaiseen tilaisuuteen varmasti sopivan kokonaisuuden. Tuotteet vastaavat tämän päivän kuluttajan kysyntää, nopeasti, terveellisesti ja laadukkaasti. Salaattitori valmistaa mm. täytettyjä patonkeja ja kolmioleipiä, majoneesipohjaisia salaatteja, perunasalaatteja, pastasalaatteja, vihersalaatteja sekä marinoituja salaatteja.

Monipuoliset tuotteet löytyvät hyvin varustetuista ruokakaupuoista ympäri maan. Logistiikka- yhteistyöllä pystymme takaamaan luotettavat ja nopeat toimitukset. Salaattitorin tuotekehitys takaa sen, että löydät aina ajanmukaiset, laadukkaat ja maittavat salaatit niin juhlaan kuin arkeenkin kausituotteita unohtamatta. Monipuoliset tuotteet ovat saavuttaneet vankan jalansijan niin yksityisten kuluttajien kuin suurkeittiöasiakkaiden tuotevalikoimissa. 

Kuinka voisimme vielä auttaa?